Xpel PPF Beskyttelsesfolie

Hva er PPF Beskyttelse ?

PPF står for Paint Protection Film, på norsk ofte oversatt som “billakkbeskyttelsesfilm”. Det er en gjennomsiktig, polyuretanfilm som påføres kjøretøyets utsatte overflater, som for eksempel frontfanger, panser, sidespeil og støtfangere. Formålet med PPF er å beskytte lakken mot steinsprut, riper, insekter, og annen skade som kan oppstå under daglig kjøring. PPF gir en ekstra beskyttelseslag som kan bidra til å bevare kjøretøyets utseende og verdi over tid.

 

Hvilke områder er utsatte ?

 1. Frontfanger: Dette området er spesielt utsatt for steinsprut og annen veistøv som kan forårsake riper og skade på lakken.
 2. Panser og Skjermer: Steinsprut og insekter som treffer panseret kan forårsake skader og riper, spesielt på motorveier og andre veier med høy hastighet.
 3. Sidespeil: Speilene er også utsatte for steinsprut og små kollisjoner som kan skade lakken
 4. Kanaler: De  nedre paneler på dørene kan bli skadet av sten som blir kastet frafor og bakkhjul underkjøring
 5. Bagasjeromskanten: Hvis bagasjerommet har en kant eller en list som folk vanligvis berører når de laster eller losser gjenstander, kan dette området også være et godt kandidat for PPF-beskyttelse.
 6. Dørhåndtak er et område som er utsatt for riper og slitasje over tid på grunn av gjentatt bruk, spesielt hvis det er laget av lakkert metall eller annet følsomt materiale. Ved å påføre PPF på dørhåndtakene kan du beskytte dem mot slike skader og bevare utseendet på kjøretøyet.

Disse er noen av de vanligste områdene som folk velger å beskytte med PPF, men det er også mulig å beskytte andre deler av kjøretøyet etter behov.

Hvilket merke ?

Vi bruker Xpel fordi det er markedsledende innenfor disse kriterier.

 

 

 1. Holdbarhet: XPEL PPF er kjent for sin høye kvalitet og langvarig holdbarhet.
 2. Selvhelbredende egenskaper: En av de fremtredende egenskapene til XPEL-filmene er deres selvhelbredende teknologi. Mindre riper og merker i filmen kan faktisk “helbrede” seg selv over tid når filmen blir utsatt for varme, for eksempel sollys eller varmt vann.
 3. Klarhet: XPEL-filmene er designet for å være så klare som mulig, slik at de ikke forringer utseendet på bilens lakk. Dette gjør at bilen din fortsatt ser skarp og glansfull ut etter påføring av filmen.
 4. Garanti: XPEL tilbyr vanligvis en garanti for sine produkter, som kan gi ekstra trygghet for kundene. Garantien kan variere avhengig av produktet og installasjonen, men den bidrar til å sikre at kundene får god service og kvalitet.
 5. Tilpasningsdyktighet: XPEL tilbyr et bredt utvalg av filmalternativer som kan tilpasses ulike kjøretøy og behov. Dette inkluderer forskjellige tykkelser, teksturer og finisher for å imøtekomme kundenes preferanser.

 

 

 

Personvern